The Cowboy Loves His Horse - Kovboy Atını Seviyor


Hikayenin Konusu:
Merhabalar,
Bu ingilizce hikaye çevirimizde atını çok seven bir kovboyun ve O'nun atının hikayesini okuyacağız. Hikayemizin sonunda yeni kelimeleri ve onların türkçe anlamlarını da bulabilirsiniz. 

Hikayede Kullanılan Zamanlar:
Present Simple Tense(Geniş Zaman)

Hikaye Seviyesi:
1. Seviye - Beginner(Yeni Başlayanlar)


The Cowboy Loves His Horse

Kovboy Atını Seviyor


Hank is a cowboy. He lives on a farm. He has a horse named Ginger. Hank loves Ginger. He rides Ginger every day. Sometimes they walk slowly, and sometimes they run fast. They always have a good time.
Hank bir kovboydur. O bir çiftlikte yaşar. Ginger isminde bir atı vardır. Hank, Ginger'ı sever. O, Ginger'a her gün biner. Onlar bazen yavaşça yürürler ve bazen hızlı koşarlar. Onlar daima iyi zaman geçirirler.


Ginger is Hank's horse. She is light brown. Her tail and mane are dark brown. She is three years old. She lives in the stable by the house.
Ginger, Hank'in atıdır. O, açık kahverengidir. Onun kuyruğu ve yelesi koyu kahverengidir. O, üç yaşındadır. O evin yanındaki ahırda yaşar.

Ginger waits for Hank every morning. She enjoys their time together. Often, Hank gives her apples. After long rides, Hank always washes and brushes Ginger. He usually brushes her tail. Then he gives her food and fresh water. Ginger loves Hank.
Ginger, her sabah Hank'i bekler. O, beraber geçirdikleri zamanda eğlenir. Hank O'na sıklıkla elmalar verir. Uzun binişler sonrasında, Hank daima Ginger'ı yıkar ve fırçalar. O, genellikle O'nun kuyruğunu fırçalar. Sonra O'na yemeğini ve temiz suyunu verir. Ginger hank'i sever.

Bazı Kelime ve Kelime Öbeklerinin Anlamları

ride: binmek
have a good time: iyi vakit geçirmek
mane: yele
stable: ahır
often: sık sık

Yorumlar

Yorum Gönder

Argo ve hakaret içeren yorumlar yapmamanızı rica ederiz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şimdiki Zaman - Hikaye Çevirisi #1